Céges feliratos tollkészlet ajándékok

Céges feliratos tollkészlet ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!
Európában legtöbben logózótt tollat, vagy emblémázott tollkészletet vásárolnak reklámajándékként.Kínálatunkban minden partnerünk megtalálja a neki tetsző írószer párosítást: rollerballt golyóstollat, vagy töltőtollat, esetleg ceruzát. A kiválasztott darabok készülhetnek fémből, műanyagból, vagy fából, díszíthetik őket zománc berakások, vagy Swarowski kristályok.Közös tulajdonságuk, hogy remekül emblémázhatóak maguk az írószerek is, de a tolldobozra is elhelyezhető a megrendelő logója.

Játék: Ki ajándékozott a legtöbbet az elmúlt egy évben?

Vigyázat! Ebben a játékban néhány önfeledt pillanatot lehet nyerni.
Játssz és lásd, hogy mennyit vásároltak tőlünk mások az előző évben!
Nem tudod elolvasni? Ez is a játék része, próbálkozz néhányszor! ;)

Szeretnéd tudni, hogy a Te keresztneved hányadik? Mondd meg, hogy hívnak!

Ilyen sorrendben kérem:

Keresztneved:

1.)
Ba**a**
1 855 831 termék

2.)
O***
1 610 722 termék

3.)
F**ni
889 024 termék

4.)
*****
680 497 termék

5.)
A*drá*
341 752 termék

Összesen 806 név:
 
18 723 854 termék

Céges feliratos ajándékok tollkészlet
Céges feliratos ajándékok tollkészlet
Céges feliratos ajándékok tollkészlet
Céges feliratos ajándékok tollkészlet

Még több Írószer: tolltartó :: fa, bambusz, karton golyóstoll :: fém golyóstoll :: ceruza :: rollerball :: többszínű golyóstoll, többfunkciós golyóstoll :: rajzkészlet :: szövegkiemelő :: Írószer :: toll :: műanyag golyóstoll :: vicces toll, játéktoll :: töltőtoll

A rendkívül exkluzív tollkészletek között megtalálhatóak az írószerek legkiemelkedőbb képviselői is, az első és legjobb benyomásért. A Charles Dickens termékek különleges stílussal ötvözik a klasszikus eleganciát és valamennyi iroda díszéül szolgálnak. Azoknak, akik szeretik a csillogást, ajánljuk figyelmébe a világhírű Swarovski kristályokkal díszített tollakat. A Cross írószerek kizárólagos Magyar forgalmazóiként a luxust - a legkiválóbb tollak és kiegészítőit elérhetővé tettük. A legendásan klasszikus, az örökké modern és a hétköznapok teljességére törekedő tollak teljes felhozatalát külön katalógusban tekinthetőek meg. Egy emblémázott tollkészlet igazán különleges reklámajándék. A díszdobozos ajándéktárgyainknál a dobozra történő szitanyomást, az exkluzívabb tollak esetében ajánljuk a fémes felületekre a gravírozást, mint emblémázási technikát.

További reklámajándék kategóriák: Étel, ital :: Táska :: Ruházat-kiegészítő :: Szerszám, közlekedés :: Piperecikk :: Mappa, névjegytartó :: Konyha :: Öngyújtó :: Esernyő :: Szabadidő :: Pendrive :: Tárca, kulcstartó :: Ruházat :: Óra :: Irodaszer :: Elektronika